Showroom

Å se på møbler, accessories og tekstiler på en skjerm vil aldri bli det samme som i virkeligheten. Derfor har vi et skapt et fantastisk showroom, der du kan komme å se på de forskjellige varene vi tilbyr fra forskjellige leverandører som HAY, Håg, Fermob, Fogia, Herman Miller og Menu.


I vår utstilling finner du alltid et variert utvalg bestselgere og nyheter samt våre favoritter av sofaer, spisestoler, sofabord, kontorstoler, konferansestoler, spisebord, barbord og barstoler. Vi har også et stort utvalg accessories slik som vaser og servise, belysning, tepper, pledd, puter og sengetøy i forskjellig farger og uttrykk. Uannsett om du har en moderne eller klassisk stil så finnes det noe for enhver i vårt showroom. 


Våre dyktige medarbeidere står klare til å veilede deg med produktkunnskap og bidrar gjerne med råd og veiledning ut i fra ønsker og behov. Skulle du komme innom oss for å prøve kontorstoler vil vi hjelpe deg å stille inn stolene slik at du får prøvesittet etter ergonomiske anbefalinger.