Handler som

Usikker på innredningen? Spør oss!

Showroom

Velkommen til vårt showroom! Vi er glade for at du ønsker å se nærmere på vårt utvalg av møbler og interiørprodukter. For å kunne gi deg den beste opplevelsen og den personlige servicen du fortjener, ber vi om at du kontakter oss i forkant av ditt besøk.

Vårt showroom er bemannet av et lite, men dedikert team, og vi ønsker å sørge for at alle våre besøkende får den oppmerksomheten og hjelpen de trenger. Ved å avtale tid på forhånd, kan vi sikre at en av våre eksperter er tilgjengelig for å assistere deg, svare på spørsmål, og hjelpe deg med å finne de perfekte produktene for ditt hjem eller prosjekt.

Sort og variert utvalg

Det å se på møbler, accessoirer og tekstiler på en skjerm kan aldri erstatte opplevelsen av å se dem i virkeligheten. Derfor har vi skapt et fantastisk showroom der du kan komme og se på de forskjellige produktene vi tilbyr fra anerkjente leverandører som HAY, Håg, Fermob, Fogia, Herman Miller og Audo Copenhagen.

I vår utstilling finner du alltid et variert utvalg av bestselgere, nyheter og våre egne favoritter innen sofaer, spisestoler, sofabord, kontorstoler, konferansestoler, spisebord, barbord og barstoler. Vi har også et stort utvalg av accessoirer som vaser, servise, belysning, tepper, pledd, puter og sengetøy i ulike farger og stiler. Uavhengig av om du foretrekker en moderne eller klassisk stil, finnes det noe for enhver smak i vårt showroom.

Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å veilede deg med produktinformasjon, og de deler gjerne råd og veiledning basert på dine ønsker og behov. Skulle du komme innom oss for å prøve kontorstoler, vil vi hjelpe deg med å justere stolene så du kan prøvesitte i tråd med ergonomiske anbefalinger.

Velkommen!