Handler som

Usikker på innredningen? Spør oss!

Bærekraft

I dagens samfunn har begrepet bærekraftighet blitt noe utvannet, og mange tror at det bare handler om å kjøpe miljøvennlige produkter. Selv om kjøp av slike produkter er viktig, er det mye mer som ligger bak tankegangen bak bærekraftighet. Bærekraftighet handler om å forstå hvordan våre handlinger påvirker miljøet, og å gjøre de riktige valgene for å sikre at vi tar vårt ansvar og hensyn til miljøet.

Kjellmann tar bærekraftighet på alvor og jobber for å sikre at våre produkter har minimal miljøpåvirkning. Derfor finner du kun produkter fra anerkjente produsenter som bl.a. har nøye dokumenterte sertifikater på både produksjon og produkter. Vi velger ut produkter som er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet, slik at du som kunde kan nyte godt av et produkt som er designet for å vare lenge.

Økt bevisthet

Vi arbeider for å øke bevisstheten rundt bærekraftig forbruk, slik at alle skal ha muligheten til å velge produkter som har lave karbonavtrykk og er produsert med minimal miljøpåvirkning. Vi tror at ved å ta et ansvar for miljøet, vil vi kunne sikre et bedre og grønnere samfunn for fremtiden.

Lav miljøpåvirkning

Kjellmann er stolte av å kunne tilby et utvalg av produkter som ikke bare er av høy kvalitet, men som har en lav miljøpåvirkning. Vi tror at det er vår oppgave å sørge for at vi tar vårt ansvar og bidrar til en grønnere og bedre fremtid ved å selge produkter som er produsert på en bærekraftig måte. Derfor jobber vi kontinuerlig for å sikre at våre produkter er av høyeste kvalitet, og at de er produsert med minst mulig miljøpåvirkning.